Klantendienst

calcu-lator

Klantendienst

klanten dienst

Zit je met vragen?

faqNiets boven een “echte” kerstboom

kopen echte kerstboom

Vandaag zien we een opkomende trend van de valse kerstbomen, maar niets gaat boven een “echte’ kerstboom. Een echte kerstboom brengt niet alleen de juiste sfeer, maar het zorgt er ook nog eens voor dat de hele ruimte fris ruikt. Doe er nog wat geurkaarsen bij en je creëert de ideale kerstbeleving. De authenticiteit van Kerstmis wordt nog extra in de verf gezet door een Nordmann kerstboom in je huis te plaatsen.

Maar wat is nu het beste voor het milieu? Een echte of een kunstkerstboom. Een vraag die zeker en vast niet zo simpel te beantwoorden is als het lijkt. Alles hangt af van wat je met de boom in kwestie wil doen. Wil je de kerstboom blijven gebruiken in de toekomst of wil je elk jaar opnieuw een nieuwe boom in huis halen?

Wil je graag zelf een "Echte" Kerstboom? Contacteer onze klantendienst per mail of bel +32 50 36 77 20, onze medewerkers helpen je graag verder!

Door te gaan samenwerken met een leverancier die zijn specialisatie in het kweken van kerstbomen verder heeft uitgewerkt, gaan we de balans van de natuur niet verstoren wanneer deze bomen weggehaald worden. De voordelen van onze kerstbomen op een rijtje:

  • Authentiek
  • Kerstgeur
  • Een optimale kerstsfeer
  • Nordmann onderhoudsarme kerstbomen

Waar moet je op letten bij het kopen van een kerstboom?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een echte kerstboom.

1. Kies je voor een afgezaagde boom of een kerstboom met kluit?

Bij Jatu gaan we enkel kerstbomen met een kluit aanbieden. De reden hiervoor is heel simpel: een kerstboom met een kluit kan je jaar na jaar hergebruiken als je ze gaat herplanten na de kerstperiode.

2. Welk soort boom?

Jatu heeft ervoor gekozen om enkel en alleen Nordmann kerstbomen aan te bieden. Het grootste voordeel aan een Nordmann kerstboom is de grote duurzaamheid. De Nordmann kerstboom kan beter tegen de temperatuurschommelingen dan de gemiddelde kerstboom, waardoor die dus niet snel kaal wordt en ook niet uitdroogt.

Een extra voordeel van de Nordmann ten opzichte van zijn soortgenoten is dat zijn naalden niet steken. De takken zijn erg zacht, waardoor kindjes geen enkel risico op geprikt worden oplopen als ze in de buurt van je boom komen. De grootte Een Nordmann kerstboom is kegelvormig en breed. Je moet dus zeker een mooie ruimte voorzien op de plaats waar die zal komen. Door de vele takken, die allemaal zeer vol met naalden zitten, geeft een Nordmann kerstboom een heel “vol en gezond” uitzicht. Ideaal om te versieren.

3. De grootte

Een Nordmann kerstboom is kegelvormig en breed. Je moet dus zeker een mooie ruimte voorzien op de plaats waar die zal komen. Door de vele takken, die allemaal zeer vol met naalden zitten, geeft een Nordmann kerstboom een heel “vol en gezond” uitzicht. Ideaal om te versieren.

4. Plaats in je living

Zorg voor een ruime plaats waar je kerstboom mooi tot zijn recht komt. Belangrijk is om de Nordmann kerstboom niet tegen een radiator te plaatsen natuurlijk. Wil je je boom langer behouden, dan is het heel belangrijk om de kerstboom goed te onderhouden.

Zet hem in een ruime pot en geef overvloedig water. Als je kerstboom tijdens de kerstperiode binnnen staat, zorg je er best voor dat de grond steeds een beetje vochtig is. Geef de boom dagelijks een halve tot één liter water.

Wat doe je met je kerstboom na de kerstdagen?

Heb je een tuin ter beschikking? Dan kan je de kerstboom met wortels je uw tuin zetten. Op die manier krijgt je boom een mooie nieuwe thuis. Als je de boom in de pot laat staan, dan houd je de grootte van de boom onder controle en beleef je nog jaren van plezier aan deze kerstboom.

beste wensen
kerstbomen versieren

Heb je geen tuin of wil je de boom niet herplanten? Dan kan je er voor kiezen om de bomen op een goede manier te gaan hergebruiken. Er zijn speciale plaatsen waar de bomen kunnen verzaagd worden tot houtsnippers, zodat deze een nieuwe functie krijgen in de kringloop. Stallen maken vaak gebruik van houtsnippers als bodem. Maar je kan jezelf of iemand in je omgeving de houtsnippers ook cadeau doen om te gebruiken als bodembedekker, sierborders, vulling in een kippenren,...

Nu enkel nog het formaat kiezen! Bekijk ons assortiment Nordman Kerstbomen en wij leveren hem aan je voordeur!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Relevante artikels

Ontdek alle advies & inspiratiecategorieën