Vraag je gratis staal aan

Ben je bezig met het plannen van je droomtuin of de perfecte buitenruimte en overweeg je onze materialen te gebruiken? Super! We begrijpen dat de keuze van het juiste grind of split qua kleur en grootte best een uitdaging kan zijn, zeker online.
 
Net daarom voorzien wij voor iedere klant de mogelijkheid om tot 3 grind, lava of bodembedekker stalen gratis aan te vragen in België. Zo kan je de bodemproducten in het echt bekijken en vergelijken met de elementen in je tuin voor je ze bestelt.
 

Zo eenvoudig is het:

  1. Vul je gegevens in: Voor we gratis stalen kunnen opsturen, moeten we uiteraard weten naar wie. Vul het korte formulier in, de gegevens die we opvragen hebben we nodig om je stalen toe te sturen. 
  2. Kies je favorieten: Vraag tot 3 stalen helemaal GRATIS aan. Ja, je leest het goed: gratis!
  3. Voel en vergelijk: Binnen enkele dagen vind je ze in je brievenbus. Zo kun je op je gemak de look en feel van onze producten ervaren.

Even de puntjes op de i:

  • Wat we sturen: We sturen stalen van grind of split tot maximaal 32mm. Perfect om de textuur en kleur echt goed te beoordelen.
  • Hoeveelheid: Om iedereen de kans te geven, versturen we maximaal 3 verschillende stalen per aanvraag.
  • Natuurlijke schoonheid: Onthoud dat grind, split en lava natuurproducten zijn. Dit betekent dat er kleine kleurverschillen kunnen zijn tussen het staal en je uiteindelijke bestelling. Dit is vooral merkbaar als er wat tijd zit tussen je staalaanvraag en je bestelling.
  • Zeefmaten van bodemproducten: De aangegeven maten zijn zeefmaten. Afhankelijk van hoe de producten door de mazen van de zeef vallen, kan hier dus een lichte variatie opzitten. Het is geen exacte wetenschap, maar zal in grootorde wel tonen hoe het product er in je tuin zal uitzien.
  • Levertermijn: Wij verwerken staalaanvragen 2x per week. Je zal de stalen normaal dus binnen de 3 werkdagen ontvangen.

Vragen of speciale verzoeken?

Onze klantendienst staat voor je klaar! Wil je graag een staal aanvragen buiten België? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je met plezier verder met al je vragen of specifieke wensen.

Laten we samen werken aan jouw ideale buitenruimte!

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.