Jatu & duurzaamheid

Bij Jatu vind je alles om je tuin aan te kleden. Een tuin waarin je kan leven. Groeien. Openbloeien. Gecreëerd met respect voor de natuur.

Onze specialisten inspireren en gidsen je. Online en op afspraak. Zij ontdekken samen met jou hoe je je tuin nóg mooier maakt met ecologisch verantwoorde en waterdoorlaatbare materialen. Van grind tot afboording. Van potgrond tot meststoffen.

Jatu.be helpt jou met het creëren van mooie buitenruimtes, waarbij we producten aanbieden die de tuinbeleving op een duurzame manier optimaliseren. Dit gaat van het opbouwen en aanleggen van een tuin tot de afwerking en het uiteindelijk genieten van je buitenruimte. Met ons duurzame assortiment kunnen klanten nu al bewuste keuzes maken.

Samen maken we jouw buitenruimte… buitengewoon!

Wij willen mensen bewust maken dat door duurzame en waterdoorlaatbare producten te gebruiken in je tuin, je structureel meewerkt aan een groenere planeet. Door bewuste keuzes te maken op vlak van productaanbod, advies en leveranciers, dragen we ons steentje bij om de planeet beter achter te laten dan we die gekregen hebben.

Mensen

Jatu is als organisatie niet alleen verantwoordelijk voor zijn medewerkers, maar ook voor iedereen die betrokken is bij het proces van A tot Z. Door hier rekening mee te houden kunnen we ons steentje bijdragen, want duurzaam meerwaarde creëren is nu eenmaal waar Jatu voor gaat.

Personeel

Jatu bestaat uit een team van mensen met een missie. We willen mensen inspireren en engageren om een betere wereld te creëren, te beginnen in hun eigen tuin. We investeren niet alleen in de planeet, maar ook in mensen. De werknemers vormen samen het volledige radarwerk die Jatu tot een goed geoliede machine maakt.

Samenwerkingen

Het socio-economische aspect in een onderneming mag zeker niet ontbreken en ook daar streven we naar het opzetten van duurzame samenwerkingen. Onze stalen worden met veel liefde gemaakt en verzorgd door vzw Oranje enzo dragen we bij aan hetversterken van de sociale inclusie van volwassenen met een verstandelijke beperking.

Leveranciers

Bij de opstart van een partnership met leveranciers, zoeken we naar gemeenschappelijke draagvlakken. Een samenwerking start als er een gelijkaardige visie en missie is als die van Jatu. Dit gaat van innovatieve producten met een positieve impact op de natuur tot hoe de goederen worden aangeleverd.

Ons ecologisch verhaal

Betaalbare en duurzame energie is een thema die momenteel iedereen wel bezighoudt. Als bedrijf houden wij onze energie efficiëntie heel nauwgezet in het oog. Wij beperken de CO2 uitstoot en limiteren het waterverbruik waar het kan.

Energieverbruik

Jatu draait 100% op groene energie die voortkomt uit zonne-energie. Wij maken gebruik van circulaire verpakkingen waar mogelijk.

Transport? Zo ecologisch mogelijk

Onze leveranciers en transporteurs zijn gespecialiseerd in het vervoer van big bags, palletten en bulkgoederen. Alle voertuigen zijn uitgerust volgens de strengste emissienormen en ook opleidingen om op een meer ecologische en zuinigere manier te rijden zitten standaard in hun opleidingspakket.
Paperless administratie

Paperless administratie

Digitaal werken is een must, onnodig printen wordt geëlimineerd en onze werknemers kunnen tijd en plaats onafhankelijk werken.

Samenvattend: Jatu & Duurzaamheid

Dit alles samen is bouwen voor toekomstige generaties, met de juiste mensen en de juiste producten in gedachte. Een duurzame toekomt. Daar gaan we voor!

Benieuwd wat Jatu jou kan bieden? Bekijk ons ruim assortiment duurzame en innovatieve bodemproducten, dan bouwen we samen een buitengewone buitenruimte.