Over ons

Bij Jatu vind je alles om je tuin aan te kleden. Een tuin waarin je kan leven. Groeien. Openbloeien. Gecreëerd met respect voor de natuur.

Onze specialisten inspireren en gidsen je. Online en op afspraak. Zij ontdekken samen met jou hoe je je tuin nóg mooier maakt met ecologisch verantwoorde en waterdoorlaatbare materialen. Van grind tot afboording. Van potgrond tot meststoffen.

Jatu.be helpt jou met het creëren van mooie buitenruimtes, waarbij we producten aanbieden die de tuinbeleving op een duurzame manier optimaliseren. Dit gaat van het opbouwen en aanleggen van een tuin tot de afwerking en het uiteindelijk genieten van je buitenruimte. Met ons duurzame assortiment kunnen klanten nu al bewuste keuzes maken.

Samen maken we jouw buitenruimte… buitengewoon!

Jatu.be
Ons materiaal. Jouw buitenverhaal

Wij willen mensen bewust maken dat door duurzame en waterdoorlaatbare producten te gebruiken in je tuin, je structureel meewerkt aan een groenere planeet. Door bewuste keuzes te maken op vlak van productaanbod, advies en leveranciers, dragen we ons steentje bij om de planeet beter achter te laten dan we die gekregen hebben.

Wie zijn wij?

Jatu webshop voor waterdoorlatende bodemproducten. Ons materiaal, jouw buitenverhaal.

Co-creatie

Jatu is als organisatie niet alleen verantwoordelijk voor zijn medewerkers, maar ook voor iedereen die betrokken is bij het proces van A tot Z. Samen met onze klanten gaan we opzoek naar de beste oplossingen voor ieder tuinproject.

Zo creëren we iedere dag samen met onze klanten buitengewone buitenruimtes. Dit doen we op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de planeet.

Samen groeien met Jatu

Onze tuinexperten

Jatu bestaat uit een team van mensen met een missie. We willen mensen inspireren en engageren om een betere wereld te creëren, te beginnen in hun eigen tuin. We investeren niet alleen in de planeet, maar ook in mensen.

De tuinexperten vormen samen het volledige radarwerk die Jatu tot een goed geoliede machine maakt. Zij zijn belangrijke schakels in een organisatie die ervoor zorgt dat we kunnen groeien en bloeien, niet alleen als bedrijf, maar ook op een persoonlijk niveau.

Samenwerkingen Jatu met vzw Oranje

Samenwerkingen

Het socio-economische aspect in een onderneming mag zeker niet ontbreken en ook daar streven we naar het opzetten van duurzame samenwerkingen. Onze stalen worden met veel liefde gemaakt en verzorgd door vzw Oranje. Zo willen we bijdragen aan het versterken van de sociale inclusie van volwassenen met een verstandelijke beperking.

Leveranciers Jatu - ecologisch verantwoord ondernemen

Leveranciers

Bij de opstart van een partnership met leveranciers, zoeken we naar gemeenschappelijke draagvlakken. Een samenwerking start als er een gelijkaardige visie en missie is als die van Jatu. Dit gaat van innovatieve producten met een positieve impact op de natuur tot hoe de goederen worden aangeleverd.

Zo willen we toegevoegde waarde bieden voor je tuinproject aan de hand van een optimale service, ondersteund door een zorgvuldig samengesteld assortiment ecologische en waterdoorlatende tuinartikelen.

Ons ecologisch verhaal

Betaalbare en duurzame energie is een thema die momenteel iedereen wel bezighoudt. Als bedrijf houden wij onze energie efficiëntie heel nauwgezet in het oog. Wij beperken de CO2 uitstoot en limiteren het waterverbruik waar het kan.

Build to last

Gravelart staat achter haar missie en doet er alles aan om zowel het socio-economische als het ecologische aspect van het bedrijf op een innovatieve en verantwoorde manier verder uit te bouwen.

Wij willen het “maatschappelijk verantwoord ondernemen” overstijgen, vandaar dat wij spreken van BTL-ondernemerschap, wat staat voor: ‘Build-to-last’. Wij zijn er van overtuigd een verschil te kunnen maken in onze wereld door te bouwen voor toekomstige generaties.

Er is namelijk maar één wereldbol en die moet blijven meegaan lang nadat wij er niet meer zijn.